Activități de Iarnă la Câmpulung Chalet: Cabane A Frame și Aventuri

Câmpulung Chalet

Câmpulung Chalet, situat în pitorescul Bughea de Sus, devine o destinație de vis în timpul iernii. Sub conducerea lui Sorin Pastramă, acest loc oferă o gamă variată de activități de iarnă și facilități care transformă fiecare sejur într-o experiență magică.

Atmosfera de Iarnă

Iarna aduce un strat de zăpadă strălucitor care acoperă peisajele montane din jurul Câmpulung Chalet. Cabanele din lemn de tip a-frame, decorate festiv, emană căldură și confort, creând un cadru ideal pentru vacanțe de neuitat. Aerul curat de munte și liniștea locului oferă o evadare perfectă din agitația orașului.

Activități de Iarnă

La Câmpulung Chalet, oaspeții pot participa la o varietate de activități de iarnă care să le îmbogățească experiența:

  • Schi și Snowboarding: În apropierea chaletului se află pârtii de schi potrivite pentru toate nivelurile de dificultate. Sorin Pastramă organizează excursii zilnice la aceste pârtii, asigurând transportul și echipamentele necesare.
  • Drumeții pe Zăpadă: Traseele de drumeție se transformă în iarna în rute pitorești pentru plimbări pe zăpadă. Echipamentele de drumeție sunt disponibile pentru închiriere.
  • Plimbări cu Sania: O activitate clasică și distractivă pentru toate vârstele, plimbările cu sania trase de cai oferă o modalitate romantică de a explora împrejurimile.

Relaxare și Confort

După o zi plină de activități în zăpadă, oaspeții se pot relaxa în facilitățile oferite de Câmpulung Chalet:

  • Ciubăr: Perfecte pentru a încălzi și relaxa mușchii obosiți după activitățile de iarnă.
  • Zone de Relaxare: Terasele și zonele de odihnă sunt perfecte pentru a admira peisajele de iarnă și pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.
  • Saună: Facilități perfecte pentru detoxifiere și relaxare musculară, ajutând la eliminarea toxinelor și ameliorarea stresului.

 

Gastronomie și Delicii de Iarnă la Câmpulung Chalet

Câmpulung Chalet, situat în pitorescul Bughea de Sus, oferă o experiență culinară deosebită pe timpul iernii. Oaspeții pot pregăti diverse preparate tradiționale și se pot bucura de mese festive într-un cadru confortabil și cald.

Cina de Crăciun

Sărbători Autentice

În timpul sărbătorilor de iarnă, oaspeții pot pregăti cine de Crăciun cu preparate tradiționale românești precum sarmalele, cozonacul și piftia. Bucătăriile complet echipate din cabanele Câmpulung Chalet oferă toate facilitățile necesare pentru a găti aceste delicii, permițându-le să recreeze atmosfera festivă și căldura sărbătorilor de acasă.

Mic Dejun Generos

Dimineți de Iarnă

Pentru un început de zi ideal, oaspeții pot pregăti un mic dejun generos folosind produse proaspete și preparate tradiționale. Bucătăriile moderne din cabane sunt echipate pentru a permite pregătirea unui mic dejun variat, ideal pentru a oferi energie și bună dispoziție în diminețile răcoroase de iarnă.

Grătare de Iarnă

Mese în Aer Liber

Chiar și în sezonul rece, spațiile de grătar sunt disponibile pentru a pregăti mese delicioase în aer liber. Oaspeții pot organiza grătare festive, bucurându-se de preparate gătite pe grătar în mijlocul peisajelor montane, adăugând un element de convivialitate și bucurie experienței lor de iarnă.

Bucătării Complet Echipate

Confort și Flexibilitate

Fiecare cabană de la Câmpulung Chalet este dotată cu o bucătărie complet echipată, oferind oaspeților libertatea de a-și pregăti propriile mese după preferințele lor. De la cina de Crăciun la micul dejun generos și grătarele de iarnă, bucătăriile sunt proiectate pentru a asigura confortul și comoditatea necesare pentru o experiență culinară de neuitat.

 

Testimoniale și Recenzii

Oaspeții care au vizitat Câmpulung Chalet în timpul iernii laudă atmosfera de basm și ospitalitatea oferită de Sorin Pastramă și echipa sa:

  • „Un loc de poveste în timpul iernii. Ne-am simțit ca într-un basm la Câmpulung Chalet. Mulțumim, Sorin Pastramă!” – Cristina, Sibiu
  • „Activitățile de iarnă au fost minunate, iar cabanele sunt extrem de confortabile și călduroase. Recomandăm cu drag!” – Florin, București

Contact și Rezervări

Pentru a afla mai multe despre activitățile de iarnă și pentru a face o rezervare, vă invităm să vizitați Câmpulung Chalet sau să contactați echipa direct la numărul de telefon +40 766 669 966 sau prin email la campulungchalet@gmail.com. Echipa noastră este gata să vă ajute să planificați vacanța de iarnă perfectă.

Articol realizat de EkoGroup.ro

Articole Recente

Din aceeași categorie