iPhone 16 ar doborî un record mondial. Ce element inedit ar avea viitorul smartphone Apple

În același timp, pentru cei care optează să pună o husă pe telefon acoperă o parte din aceste margini subțiri. 

Dacă aceste margini vor fi într-adevăr cele mai subțiri din lume, cu siguranță Apple va scoate acest aspect în evidență în marketing. Ice Universe, o sursă cunoscută în domeniu, a publicat 4 imagini diferite, cu mai multe margini. 

Deși iPhone-urile actuale au margini destul de mici, se pare că Apple vrea să împingă la limită această reducere. Dacă zvonurile sunt adevărate, iPhone 16 ar doborî un record mondial cu aceste margini. 

Și Ice Universe a confirmat aceste zvonuri. „Prietenul meu mi-a confirmat că iPhone 16 Pro va reduce marginile,” a scris sursa pe X. „Va întrece Galaxy S24, pentru a deveni telefonul cu cele mai subțiri margini din lume. Ceea ce pare să se apropie foarte mult de forma ideală.” 

În acest moment, Samsung deține recordul pentru cele mai subțiri margini. Dar gigantul tech ar putea fi detronat când Apple va aduce pe piață iPhone 16. 

Noul design iPhone 16 a fost scurs pe Internet

Au apărut mai multe zvonuri despre iPhone 16, inclusiv schimbarea la MagSafe. Ceea ce înseamnă o performanță mai bună. E posibil să existe diferențe între aceste machete și modelele finale. Dar, cel mai probabil, dimensiunile nu se vor schimba. Și acestea sunt elementele care au atras atenția fanilor care au văzut primele imagini neoficiale cu iPhone 16. 

Machetele pentru iPhone 16 și 16 Plus au un modul de camere diferit față de modelele precedente. Pare să fie inspirat de camera iPhone X, ce avea 2 senzori puși unul deasupra celuilalt pe verticală, într-un modul sub formă de pastilă, și design-ul seriei iPhone 15. Rămâne de văzut dacă acest element va fi schimbat până la lansarea oficială. Acum, se pare că iPhone 16 ar doborî un record mondial cu acest detaliu de design. 

În plus, în imagini se observă cum iPhone 16 Pro Max e mult mai mare decât celelalte 3 modele din serie. Potrivit zvonurilor, dispozitivul cu noul design iPhone 16 ar avea un ecran de 6.9 inchi. Ca urmare, va fi cel mai mare telefon Pro Max lansat vreodată.

În 2023, iPhone 15 Pro Max avea un display de 6.7 inchi, așa că schimbarea e semnificativă.

Dincolo de aceste modificări față de iPhone 15, design-ul e similar cu seria precedentă. E posibil ca unele modele să aibă un buton nou, pentru a controla camera. Dar acesta nu pare să fi fost integrat în aceste machete. 

This post was originally published on this site

Articole Recente

Din aceeași categorie