Cum poți vedea cine nu te mai urmărește pe Facebook. Trucurile simple pe care puțini le știu

Există mai multe moduri prin care îți pot da seama dacă cineva ți-a dat unfollow sau unfriend. Primul e cel mai simplu – poți verifica manual. Caută în lista ta de prieteni să vezi dacă apare persoane pe care o suspectezi că nu te mai urmărește. Dacă acel cont nu mai apare pe listă, atunci persoana respectivă a folosit funcția unfriend. Sau și-a dezactivat contul Facebook. 

Ca să verifici dacă cineva ți-a dat unfollow, există un truc simplu.

„Ca să vezi care sunt urmăritorii tăi actuali, accesează opțiunea More de pe profilul tău. Apasă pe Followers,” a declarat Michael Vaughan, specialist în marketing digital. „Dacă cineva care se află în continuare pe lista ta de prieteni nu apare și la urmăritori, atunci înseamnă că ți-a dat unfollow.” 

Există și o metodă automată prin care poți verifica cine nu te mai urmărește pe Facebook. 

Cum vezi cine ți-a dat unfollow pe Facebook

Dacă nu vrei să folosești metoda manuală de a verifica cine ți-a dat unfriend sau unfollow pe Facebook, există și o metodă automată. Dacă nu ești atent constant la numărul de prieteni de pe Facebook, atunci există șanse mari să nu observi dacă se schimbă ceva. 

Există extensii de Google Chrome și Firefox, ce detectează automat cine nu te mai urmărește pe Facebook. Trebuie să ai grijă să descarci extensiile din surse credibile, însă. Pentru a te asigura că nu descarci și instalezi una ce are malware instalat. 

Un astfel de program verifică lista de fiecare dată când intri din nou pe aplicație. Ca urmare, își poate da seama dacă s-a produs o schimbare și exact care e.

This post was originally published on this site

Articole Recente

Din aceeași categorie